Interacties Tussen Botanische En Reguliere Medicijnen

24 en 25 juni tussen 19:30 en 22:00

Het wordt steeds duidelijker dat botanische/fytotherapeutische middelen interacties kunnen hebben met reguliere medicijnen, soms met nare gevolgen.

Iedere natuurgeneeskundig therapeut moet op de hoogte zijn van mogelijke interacties, om zo veilig mogelijk te werken met botanische middelen.

Deze online cursus die twee avonden duurt, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar interacties tussen botanische en reguliere middelen, en leert je niet alleen welke interacties er kunnen zijn, maar ook waarom die optreden, met aandacht voor stapelende effecten van bijvoorbeeld antistollingsmiddelen en sedatieven en voor de leverwerking en de P450 enzymengroep en hun rol in de verwerking van zowel botanische en reguliere medicijnen en nog veel meer.

Naast de online cursus, ontvang je ook een uitgebreide reader en de presentatie van de cursus, zodat je thuis een naslagwerk hebt, waarvan je in de praktijk makkelijk gebruik van kunt maken en tijdens de les wordt er ook een casus gemaakt.

De online cursus is geschikt voor mensen die al iets meer weten over geneeskruiden. Deelname en het maken van de casus verzekert je van een Herba Sanitas certificaat, dat wordt opgestuurd.

Herba Sanitas staat garant voor een kwalitatief goed doordachte cursus volgens de laatste fytotherapeutisch wetenschappelijke inzichten.

De natuurgeneeskundige adviezen die je geeft worden veiliger en kwalitatief beter.

Kosten €150,00 (inclusief cursus, reader, presentatie en certificaat)

Opgeven via info@herbasanitas.nl