Hillegonda´s Kruidenblog

Dit blog is bedoeld om de leerlingen en andere kruiden geïnteresseerden en mensen die graag wat minder afhankelijk willen zijn van de voedings- en farmaceutische industrie te informeren over mijn avonturen met wilde en/of medicinale planten. Reageren wordt op prijs gesteld.

Even een waarschuwing, kruidengeneeskunde is een serieus vak, ga als leek niet zelf aan de gang met medicinale kruiden, ook niet als je ze hier op de site tegenkomt, zeker niet als er sprake is van ernstiger gezondheidsklachten. Dit blog is weliswaar bedoeld om kennis over te dragen, maar niet om een arts of specialist te vervangen of een goed geschoolde kruidengeneeskundige. Experimenteer naar hartenlust met de hier genoemde kruiden, maar alsjeblieft, als je het niet zeker weet, neem contact op of reageer.

Als je door dit blog geïnspireerd raakt om meer over kruiden te weten, volg dan een van de workshops van Herba Sanitas, en als je denkt dat je werkelijk je passie hebt gevonden en je bent goed gemotiveerd, schrijf je in voor de lange opleiding van Herba Sanitas.

In ieder geval…veel plezier!

Leave a Reply