Herba Sanitas en lessen tijdens de Corona crisis

Belangrijke mededeling!

Het is mogelijk dat in september, wanneer de lessen beginnen er nog sprake is van Corona-maatregelen in een of andere vorm. Of als het Coronavirus tijdens de opleiding weer dusdanig oplaait dat de lessen niet op locatie kunnen plaatsvinden, dan gaan wij de lessen verzorgen via Zoom video conferentie, wij kunnen onze lessen aanpassen aan online lesgeven, uiteraard is dit niet ideaal, bij kruidengeneeskunde, hoort ruiken, proeven en voelen, maar als het echt niet anders kan zijn wij in ieder geval goed voorbereidt.

Wij zijn bezig met het samenstellen van complete pakketten met materialen, zoals kruiden, hydrolaten, en andere benodigdheden die per les nodig zijn om het praktijkgedeelte succesvol te kunnen uitvoeren. Dat praktijkgedeelte zullen we ook tijdens de online les samen uitvoeren. Eventuele vragen kunnen direct tijdens de les worden gesteld. De pakketten zullen we in het geval dat het nodig mocht zijn per post aan je versturen.

Wij zullen er voor zorgen dat je opleiding bij Herba Sanitas nog steeds van hoge kwaliteit is, ondanks dat het anders gaat.

Dus geen zorgen hierover! De kwaliteit van de opleiding blijf hetzelfde!