OPEN DAG 9 juni 2018

Op 9 juni 2018 organiseert Herba Sanitas weer de jaarlijkse Open Dag, speciaal voor mensen die zich al hebben ingeschreven en voor mensen die erover denken om zich in te schrijven voor het eerste Basisjaar van de Opleiding.

Onder het genot van een (vegetarisch) hapje en drankje, kun je kennismaken met docenten en leerlingen, je vragen stellen en sfeer proeven. Aan het eind van de Open Dag is er een rondleiding door de tuin onder begeleiding van kruidendocent Gonnie van Elteren. Er is voor iedere deelnemer een goody bag met heerlijke kruidenproducten.

Ook op de Open Dag kun je je inschrijven voor de Opleiding, belangrijk is wel om je te realiseren, dat wij niet kunnen garanderen dat er nog plekken open zijn op deze dag. Er is in totaal plaats voor 24 nieuwe leerlingen en mensen schrijven zich op dit moment al in. Wil je zekerheid, schrijf je dan snel in!

Als je wilt deelnemen, stuur dan een mailtje naar info@herbasanitas.nl, je ontvangt dan een bevestiging. Een week voor de Open Dag krijg je een herinnering voor het evenement.

We beginnen om 14:00 en eindigen rond 16:30.

Wij zien je graag verschijnen!

Team Herba Sanitas

Comments are closed.