Herba Sanitas en lessen tijdens de Corona crisis

Belangrijke mededeling!

Het is mogelijk dat in september, wanneer de lessen beginnen er nog sprake is van Corona-maatregelen in een of andere vorm. Of als het Coronavirus tijdens de opleiding weer dusdanig oplaait dat de lessen niet op locatie kunnen plaatsvinden, dan gaan wij de lessen verzorgen via Zoom video conferentie, wij kunnen onze lessen aanpassen aan online lesgeven, uiteraard is dit niet ideaal, bij kruidengeneeskunde, hoort ruiken, proeven en voelen, maar als het echt niet anders kan zijn wij in ieder geval goed voorbereidt.

We hebben het afgelopen lesjaar flink wat ervaring opgedaan met online lesgeven, en kunnen rekening houden met eventuele covid-maatregelen. Wij gaan er echter vanuit dat in september 2021 de situatie weer genormaliseerd is en dat wij onze leerlingen gewoon weer in de gezellige lesruimte kunnen ontvangen.

Wij hebben voor elke leerling een compleet pakket met materialen, zoals kruiden, hydrolaten, en andere benodigdheden ingepakt die per les nodig zijn om het praktijkgedeelte succesvol te kunnen uitvoeren en dit pakket heebn wij naar het huisadres verstuurd. Dat praktijkgedeelte zullen we ook tijdens de online les samen uitvoeren en dit is afgelopen schooljaar prima verlopen. Eventuele vragen kunnen direct tijdens de les worden gesteld.

Wij zullen er hoe dan ook voor zorgen dat je opleiding bij Herba Sanitas hoge kwaliteit is.

Dus geen zorgen hierover! De kwaliteit van de opleiding blijf hetzelfde!