Proefles 2022

Proefles Herba Sanitas te Heeswijk-Dinther (NB)

Opgeven via info@herbasanitas.nl

Op deze dag organiseert Herba Sanitas een gratis Open Proefles, toegankelijk voor iedereen die overweegt om in 2022 met een kruidenopleiding te beginnen en eerst wat kennisoverdracht en sfeer wil meemaken.

We hebben een interessant programma samengesteld dat een goed idee geeft van de unieke benadering van Herba Sanitas, die aanmerkelijk dieper gaat dan die van de andere opleidingen op dit gebied en die ook wat meer van de student vergt.
Herba Sanitas is dé opleiding als je serieus en professioneel wilt gaan werken met medicinale planten en niet slechts hobbymatig.

Het programma:

Wat is fytotherapie?
Presentatie over het beroep, wat is het en wat is het niet, wat kun je er allemaal mee, en op welke manieren zou je professioneel aan de slag kunnen met de kennis van Herba Sanitas in de pocket.

Inhoudsstoffen waarnemen.
In dit onderdeel maak je door kijken, voelen en proeven kennis met diverse medicinaal werkzame inhoudsstoffen in planten en hoor je welke toepassingen deze inhoudsstoffen hebben.

Lunch.
Tijdens de lunch wordt vegan soep geserveerd.

Plantenbespreking.
Presentatie waarbij een medicinale plant wordt besproken in alle aspecten.

Vragen over de opleiding.
In dit onderdeel kun je alle vragen die je hebt over Herba Sanitas stellen en wij gaan proberen jouw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden. Dit gaat gepaard met een presentatie over de opleiding.

Wondzalfbereiding.
In bijna iedere praktijkles van Herba Sanitas leer je een product maken. In deze proefles ga je een wondzalf maken met inheemse kruiden.

De proefles is gratis en is plek voor maximaal 14 personen per dag.

Datum:
-Zaterdag 26 februari 2022
Of
-Zaterdag 7 mei 2022


Wil je je aanmelden stuur dan een mail naar info@herbasanitas.nl, je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname.

Kan een afbeelding zijn van boom en buitenshuis
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, waaronder Gaja Lab en binnen
Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, eten en binnen