Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste software voor jij delen met bestanden voordat pc

Jij kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jou computer moet moeilijk zijn. Moderne overvloed biedt echter veel oplossingen. In datgene artikel leert u hoe u beslist programma kiest om bestanden naar uw computer over te zetten – onder andere welke criteria u moet zoeken plus welke als de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een voortreffelijk nl.dataroom-providers.org -programma voor het op internet overzetten betreffende bestanden bij kiezen, zullen u voordat verschillende tonen letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit bestaan het belangrijkste dat aangaande je opkomt. We dienen niet dat persoonsgegevens binnen handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Ieder -services dit in dat artikel worden beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dus onderwerp voor een bijzonder artikel, enig laat jij de van specialist is.

Gemak

Dit is dezelfde van de voornaamste factoren bij het kiezen van een -platform. Deze omvatten functies dit het bedragen van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jij gemak van het opslaan van bestanden – jij moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Keuze om documenten rechtstreeks in de repository te creëren. Om dit uit te voeren, worden vaak aanvullende medewerkers geïntegreerd.

Jij moet volledige controle hebben over de verzenden ofwel ontvangen met bestanden.

Als het bestand kan word bewerkt, zou het de geschiedenis betreffende het werken zijn.

Het is erg geweldig mits er naast de pc-versie ook dezelfde mobiele variant komt.

Bevelen

Iedereen kan het voornaamste tarief selecteren met een goede prijs plus niet te regelmatig betalen ervoor wat je niet betreffende plan leven te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft en enkele niet.

Maximale grootte met downloadbare bestanden

Het bleek dat die cijfer heel anders bestaat in opslagservices. Ondertussen sommige u toestaan vanwege bestanden met 250 Gb of langere te downloaden, zijn andere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service van Apple is beschikbaar aan eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakket van ieder Apple-services, dit niet alleen cloudopslag omvat, maar alsmede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het beste voordeel bestaat de snelle synchronisatie betreffende bestanden aan alle iphone 4, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan ook dienen indien een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te toepassen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven op gezinstoegang aan maximaal 5 personen, plus dit zullen winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is beslist van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft dikwijls coole tools die het werk vereenvoudigen. Mooie tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en dezelfde duidelijke interface versnellen de aanpassingsproces. Lees meer aangaande onboarding in de applicaties binnen dit beding.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om samen te werken in één bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te observeren en de prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden daarnaast zien in uw map op welke manier ze waren voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt sector uit betreffende het Google-systeem, wat beslist snelle plus gemakkelijke integratie met bestaan andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.